Každý sám

Každý sám

Anotace: sobě soudcem a nadějí

Všichni jsme sami
na svůj díl díla
žebráme o účast
podlými hrami

Marně

V bezpečném lůnu
přejem si zůstat
udržet zadnici
na měkkém trůnu

Hlavně

Na holých tělech
kabáty dřou nás
nikdo však nevyjde
ven před svůj pelech

Mravně

Kážeme mravy
soudíme sebe
z prázdného tlachu
v minutě slávy

Trapně

 

 

Autor koza rohata, 28.09.2016
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: kudlankaW, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí