Zbyli jsme sami

Zbyli jsme sami

Zbyli jsme sami
na kupě slámy
plující v bouři
v ohni a kouři.

Zbyli jsme sami
lížem si rány
dělajíc chyby
se sny a sliby.

Zbyli jsme sami
s pravdou i klamy
sbíráme síly
s vírou a pílí.

Zbyli jsme sami
s nudou i hrami
milujíc svobodu
z kolébky do hrobu.

Zbyli jsme sami
nemajíc plány
žít podle svého
s láskou i něhou.

Zbyli jsme sami
nemajíc money
jen sami sobě
v divoké době.

Zbyli jsme sami
a teď bůh s námi.
Autor Ďábel sám, 29.09.2016
Přečteno 461x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, bogen, Dreamy, Romana Šamanka Ladyloba, JSJ, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré.

24.01.2024 03:52:55 | mkinka

nádherné :-)

29.09.2016 11:52:24 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí