Svět se stále stejně točí

Svět se stále stejně točí

Anotace: Báseň o tom, že se stále nerozeběhly boží mlýny

Sbírka: Svět se mění

Svět se stále stejně točí
jsou to jednoduchý počty
a ty si klidně vyplač oči
až příjdem nahoru – všichni předložíme stejný účty

Za ty léta vůbec nezměnil se svět
když máš prachy, postavení, tak jde všechno hned
moc a sláva pořád největší serenádu hrajou
a všichni hříšníci se až před božím soudem kajou

Svět se stále stejně točí
jsou to jednoduchý počty
a ty si klidně vyplač oči
až příjdem nahoru – všichni předložíme stejný účty

Svět se stále stejně točí
někdy je to jak na kolotoči
osud dává taky bere
jednou je to k radosti jindy tě to pěkně sere

Vynalezli jsme mobily a tablety
nikdo však nevymýšlí jak zachránit vzduch téhle planety
jak letět na měsíc to už lidé ví
tak už jen vymyslet, ať půlka světa nehladoví

Svět se stále stejně točí
jen ty si však svého života kočí
svět zůstane pořád stejný
a tak doufáme, že se jednou snad rozhýbou ty boží mlejny
Autor osztravak30, 29.09.2016
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: lesní víla, Fany, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už aby to bylo :-).

29.09.2016 18:07:54 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí