koruna

koruna

Anotace: velká chuť na dwojku červeného=)

v rotaci padla mince do řeky
pana nebo orel?
cíleně padla, a bude tam ležet na věky
života hráč svou volbu projel

kdo by rád svůj život svěřil kousku kovu
každý se musí rozhodnout sám
jsou rozhodnutí které zhoupnou tě na krovu
a ta další ..pojď na deci k nám

přidej se do kruhu lidí nad sklenici krve
přemýšlej o životě a vlastním jednání
nezůstane však u sklenice prvé
konverzace o životě, smrti, není jen prázdné tlachání

co se má stát, stane se
to všichni víme
proč bát se co osud přinese
a nežít radosti, to jak je zrovna cítíme
Autor 6run6e, 29.09.2016
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň se mi líbí, ale řekl bych, že ten závěr je vzhledem k celku nejslabší část. Za tip rozhodně stojí.

29.09.2016 13:14:25 | Rampa.Tau

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí