Škola

Škola

Anotace: Škola není tak hrozná, jak se zdá. (PS.: To není o mě!!!)

Škola


I když školu nenávidíš,
tak do ní každý den musíš.

Myslíš, že když samé pětky máš,
s jedničkou se nikdy nesetkáš.

Chceš aspoň jednu a máš velkou kliku,
když jednu dostaneš, i když jen z tělocviku.

Raduješ se z ní, ale pak si vzpomeneš,
že píšete z fyziky a že to asi nedokážeš.

Už skoro spadnež ze svého sedmého nebe,
když vtom - učitel na ni zapomene.

Chceš mít díky jedničkám další kousky slávy,
začnu se hned učit, vezmeš si do hlavy.

Učíš se a učíš, až už všechno umíš,
a bát se nemusíš.

Myslel sis, že musíš chodit s kamarády ven,
tys to ale nemusel, tys to prostě chtěl.

Sice se ti stýská po dlouhých společných procházkách,
ale známky jsou hlavnější, stále si přiznáváš.

Teď máš čas na kamarády, i na učení,
tenhle život se ti líbí víc, než to “pětkové mučení”.
Autor Minna Seayard, 01.10.2016
Přečteno 569x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí