Bera-nice :)

Bera-nice :)

Anotace: Já skopec

Jsem s hlavou skopovou..
pár rohů--toulce snad..
To říkají mi ..vzpamatuj se!
Jsi snílek a chceš bojovat.

Pár toulců
tvrdá hlava..
To beran v těle vlka snad...
Stále věrná svému lesu
i pastvinám ..kde chci spát.

Jsem beran
s vášní v srdci..
S přáním jenom štastná být
A být a dělat co chci !
I když ve stádu musím žít..

Jsem vlk s ovcí
stojím a poslouchám..
Však málo lidí ..zná co JÁ chci...
Vlčí drápy v sobě mám.
Autor Liduška, 01.10.2016
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Améba, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen vlč...

25.10.2016 01:59:30 | enigman

vlkovečko, budu ti v tvém počínání držet kopyto :-)

02.10.2016 19:53:53 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí