Modré dítě

Modré dítě

Anotace: Bez kyslíku se prostě modrá...

Život ti nachystá nejrůznější trable
Když nemusíš zrovna vytrhat vnitřnosti nepřítele
Musíš nakupovat
Musíš se vybavovat s prodavačkou
Tchýní
Starou známou
Možná, že i s někým úplně neznámým

Život ti nachystá nejrůznější trable
Když nemusíš zachraňovat životy
Musíš se starat o děti
Musíš krmit psa
I kočku
Rybičky
Které jsi nikdy nechtěl

Život ti nachystá nejrůznější příležitosti
Kdy můžeš něco říci
Kdy můžeš sledovat okolí
A oznámit zapovídané ženě
Jejíž dítě si bez jejího vědomí
Utahuje šálu
"Paní, to dítě Vám nějak modrá!"
Autor Ravena Lupus, 03.10.2016
Přečteno 248x
Tipy 6
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková, Bánší, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí