Říkám vám to po sté

Říkám vám to po sté

Anotace: Stojim v Praze, dělám kozu, jelikož jsem bez odvozu. Osloví mě chlápek, no, spíš ňákej cápek. Zv...

Sbírka: Satirik ve svém živlu

Stojim v Praze, dělám kozu,
jelikož jsem bez odvozu.
Osloví mě chlápek,
no, spíš ňákej cápek.
Zve mě dovnitř svýho vozu.

Protože snubák není,
nabízí svezení.
Několikrát opakuju, že o to nemám zájem.
Proc mám platit taxíka, když mám sotva na nájem?
Ten chlap už dosti pění.

"Říkám vám to, pane, po sté,
že nemám tušení kdo jste.
Než jet s cizím chlapem
to to radši kvapem
vezmu po tom pražským mostě.

Říkám vám to, pane, po sté,
že nemám tušení kdo jste.
Bez toho vědění
kývnout na svezení
zdá se mi poněkud sprosté."
Autor Bánší, 04.10.2016
Přečteno 415x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, MARKO, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hahááá... líbí po sté - kdo jste... seš statečná. :-)

05.10.2016 04:49:28 | Iva Husárková

Bohužel, pouze plná fantazie... smutné :D

05.10.2016 21:35:52 | Bánší

pleskla facka pán se diví,
Neměl býti takhle chtivý,
říkala mu po sté,
Že je to od něj sprosté.

04.10.2016 23:23:12 | klaun

Děkuji ti, milý Klauníku,
směju se jak dýně z hnojníku.
Jak dýně zlitá vínem,
řezaná před Halloweenem.

05.10.2016 21:35:26 | Bánší

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí