HLADINA

HLADINA

Na obzor vystoupal

paprsek polední

pohlédl na Zemi

na modrou hladinu.


"Vše co mám, to Ti dám,

budeš má poslední

nechci být svobodný

už ani hodinu."


Paprsku nechytíš

mou lásku do sítí,

sám jsi jen pozlátkem,

schováš se za mrakem,

možná pak ztratím třpyt

však bez Tebe

bude mi líp!
Autor Miskitka, 05.10.2016
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí