peklo ve mě

peklo ve mě

Anotace: Tak nějak se mi chtělo napsat, jaký to nejspíš bude i se mnou, i když z pohledu někoho jiného :-D

všechna pekla jsou ve vás

za mamonem běžíte
jenže v ráži té
že cíl jsem já, nevíte

myslíte si "ty prevíte"
když to po smrti zjistíte

jsem satan, proti bohu pěst
pojďte, budem přáteli
jsem Naamah Vašich cest
s tváří Lilith chcete-li

na zemi, jak se zachováte
jedno je mi 
( a přeci není )
vyhlídky jako na dlani
vážení

Autor Marcone, 07.10.2016
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: amazonik, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí