Návrat tmou

Návrat tmou

Anotace: -

Ráda se vracím v noci domů
Kdy semafory už nefungují
Blikají oranžově
A hvězdy nade mnou jdou vidět jen zřídka
Kvůli lampám, které se snaží navodit pocit bezpečí
Ale i tak to stojí za to
Cítím se mizerně
A to je na tom zřejmě to krásné

Ráda se vracím v noci domů
Kdy všichni už spí
Nebo se bojí vyjít ven
A já se jim směju, že přicházejí o tu nádheru
Jen pár minut a bude se mi točit hlava
Jen chvíli a budu doma

Už je jedno, jak se mračím
Všechno je schováno
A já jen jdu
A soustředím se na chůzi
A na tmu a zimu a ledový vzduch
Autor margaretm, 08.10.2016
Přečteno 301x
Tipy 12
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr, Iva Husárková, bogen, Ormissia, jitka.svobodova, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pardón že tě takhle přepadám, já jen že se ti to hrozně povedlo, tak zase někdy na potkanou.

08.10.2016 23:21:19 | klaun

To ani není přepadání, děkuju!

09.10.2016 11:35:18 | margaretm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí