Marnost Ježíše

Marnost Ježíše

Marná je snaha najít své štěstí
marná a neúprosná zároveň
člověk se cítí jako v kleštích
bez šance zvýšit svou úroveň.

Rozdal jsi úsměvy i radost
nyní jsi zbitý v chudobě
ztratil jsi zdraví i mladost
v uzlíčku strachu zosobněn.

Lidstvo již nelze ponaučit
žije denně honem za zlatem
tak proč se tím máš mučit
když člověk je tak pomaten.

Přeskoč ty živé mrtvoly
které se honí za hmotou
prožijou život v soukolí
s mediální prázdnotou.

Divíš se jim i sám sobě
jak takhle mohou žít
ztracený v týhle době
nelze to pochopit.
Autor Ďábel sám, 09.10.2016
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, JSJ, Iva Husárková, Misha, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

13.10.2016 14:57:48 | Ďábel sám

nebuď ztracený, vyjdi z těla ven, najdi radost nejlíp každý den, a i když štěstí třeba nepřeje...je tu ještě naděje...tak snažím se žít i já sama, když probouzím se do prázdného rána...

13.10.2016 09:14:24 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí