Nejtěžší nádech pro nic za nic

Nejtěžší nádech pro nic za nic

Anotace: -

Nadechla jsem se
A byl to snad ten nejdelší nádech v životě
A taky nejtěžší
Jako před důležitou zkouškou
Nebo před pracovním pohovorem
Doopravdy jsem se jen chtěla jít umýt

A pak jsem si přečetla sen
Co jsem si nedávno zapsala
Měla jsem při psaní spoustu pocitů
A teď nic
Jen sen

Znovu jsem nasála vzduch do plic
A vzpomněla si na včerejší sen
Taky jsem měla spoustu pocitů
A teď už zase nic

Takže se musím zeptat
Za jak dlouho to tak bude s tebou?
Autor margaretm, 09.10.2016
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang, Ormissia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi tak dlouho jako nádech před ponořením...

24.10.2016 23:11:26 | enigman

Pěstoval jsem koku v holandsku, tedy ve snu a neměl jsem z toho dobrý pocit. Ale na to ses asi neptala :)

10.10.2016 12:42:51 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí