Kde najít štěstí

Kde najít štěstí

Anotace: Všude kolem, ale...

Kde najít štěstí?

Na dně sklenice vína
Či šálku kávy
Na konci duhy
Mezi prodejnýma nohama
V knajpě a na ulici
Ve škarpě i v podmostí
V injekční stříkačce na JIP
Pod ostřím skalpelu
V oblaku cigaretového dýmu
Pod zemí
Nad mraky u nebeské modře
V kostele…ne
V posteli a snad i pod peřinou
Vedle postele na zemi ve vlastní krvi
Ve vaně s gumovou kačenkou
Vedle krásných ňader

Ale hlavně ve vlastní hlavě
Autor Ravena Lupus, 10.10.2016
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale proč je to tak těžké, když to je v té vlastní hlavě...pořád tomu nerozumím...ale jsem si toho vědoma

13.10.2016 09:06:58 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí