Milá matko

Milá matko

Anotace: Stručné dopisy.

Milá matko, vězte
Že Váš nezvedený syn
Tedy já
Se zřejmě zakoukal do děvčete
A nehodlá si to nechat rozmluvit

Milá matko, píši Vám v obavách
O své zdraví
Nespím
Nejím
Pouze posedávám po putykách
A zakouřených lokálech nižší třídy
A v městském parku přespávám
S nočními vlky opileckých davů

Milá matko, již je pozdě
Démon citů dosedl mi na hruď
A svírá mne
A dusí mne
Škrábe mne do zad
A rve mi kůži z krku

Milá babičko, dříve matko
Již je tomu deset let
Kdy vyhodila jste můj kufr oknem
A zapálila mou postel
Než sečtou se i Vaše dny
Přijeďte pozdravit svého vnuka
A vnučku
A snad i svého syna píšícího stručně
Již dospěl v muže a otce
Autor Ravena Lupus, 13.10.2016
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Tapíše, Philogyny1, Frr, jitka.svobodova, JSJ, jondys, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiché a soucitné porozumění

13.10.2016 09:38:49 | jitka.svobodova

To je moc hluboké a krásné a smutné...

13.10.2016 08:33:12 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí