Uzavřená

Uzavřená

Anotace: Text písně pro Tvořilku Lenku neb velice pěkně zpívá. Čekám už jen na zhudebnění. :)

Uzavřená v představách
v plachosti světla na marách
vrozeným smutkem pramení
zraněná duše s vědomím.
Náruč svou mám bezednou
hledám lásku, bloudím tmou
ukažte mi milení
aspoň kladné znamení.

Refrén
Hledající čistotu
radost, víru, dobrotu
hledající plameny
co sežehly moje sny.

Vzpomínky jsou plaveny
jako koně řekami
plují někam do dáli
v moři slz se schovaly.
Nečekám tu na soucit
nikdo z temna neprocit
chci jak světlo v temnu plout
nalézt mír a lásky kout.

Refrén
Hledající čistotu
radost, víru, dobrotu
hledající plameny
co sežehli moje sny.

Nenechte se ošálit
jsem jen duše co chce klid
měním smutek za žití
člověk žije když cítí
a já to všechno miluji
povídání s přáteli
radost horké lidskosti
život skýtá možnosti.
Autor Ďábel sám, 14.10.2016
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevidomá Lenka byla ráda, nemá to jednoduché.

22.01.2024 17:57:23 | mkinka

Jéé,já na to zapoměla:-( ja to jednou fakt zhudebním:-)
Ach děkuji za tak nádhenou básničku:-)

05.11.2016 00:21:39 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí