Nemějte mindráky, že jste Češi

Nemějte mindráky, že jste Češi

Anotace: Věnováno českým pilotům, a všem, kteří za druhé světové, bojovali proti nacismu, za svojí milovanou zemi

Učit se, učit se, učit se, řekl nějakej holohlavej s bradkou,
a mladík ho poslechl, angličtinu učil se, a piloval, Ameriku miloval,
Bárbína stala se jeho ikonou, Betmen jeho vzorem, Česko sbohem.

Co, nějaká malá zemička, v které jsi se narodil, hm,
nějaká zemička, co staletí tu žije,
teď má mladík v ruce Retbul a pije, a pije , a pije,
na svojí rodnou zem z vysoka ... ,
je to smutný pohled.

Však jsou ještě i jiní, co vlasti své si váží, ti jsou stále na stráži,
díky Bohu, že nejsou připosraní,
že nejsou ani ryba ani rak,
milují svou zemi, Je To Tak,
jako Poláci

Poláci už pochopili, co Brusel na ně peče, nechtěj býti v porobě,
nechtěj býti v kleštích,
je jen na nás milí Češi, co vyberem si za štěstí.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 15.10.2016
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, Frr, jondys
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..já Ti Honzo, nějak nevím...:-D*

16.10.2016 20:32:01 | Frr

Třeba se i pletu, to zase ukáže jen a jen čas.:-)

17.10.2016 17:04:36 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí