Tak tohle je Sbohem

Tak tohle je Sbohem

Anotace: Podívej se kolem sebe, důsledky tě oblopují Přeřízl bych si srdce a ...

Podívej se kolem sebe, důsledky tě oblopují

           ...

Přeřízl bych si srdce a umřel bych

           ...

Měl bys děkovat své šťastné hvězde a počítat uvadlé jizvy

           ...

Protože nikdo neříkal, že musíš žít lež

           ...

Ale je pozdě příteli můj, je konec, vzpomínky se rozbily

           ...

Rád jsem tě poznal, tak tohle je Sbohem

           ...

Dny přijdou a uvadnou a ty nikdy nebudeš vědět proč

           ...

Jsi oběť svého vlastního odmítnutí

           ...

Spojil si fikci a realitu

           ...

Je příliš pozdě příteli, vzpomínky jsou rozbité

           ...

Rád jsem tě poznal, tak tohle je Sbohem ...

 
Autor Portos-Edgar, 16.10.2016
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí