Dnes

Dnes

Anotace: ...nebo možná včera či za týden.

Venku svítá
A ty únavou padáš
Ráno uvítáš
Luna pryč kmitá

Postel chladne
Ty se v koutě usmíváš
Mraky hledáš
Kam z nich voda padne

Rukama máváš
Oči únava zavírá
Den již zmírá
Ztracený čas nalézáš

Jen nahá ležíš
Prsty hladíš trávu
A svoji těžkou hlavu
Pomalu zakláníš

Jsi malá kniha
Kterou listuji si rád
Tajemná tvrz (hrad)
Pod níž se dobře líhá
Autor Ravena Lupus, 17.10.2016
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí