Jeden den

Jeden den

Anotace: Ukázka z mé sbírky

Kdyby sis vybrat mohl z života jeden den,
pověz, člověče, který by to asi byl,
první lásku když důvěrně poznals. Ten?
Nebo den, když ses narodil?

Každý z těch dnů je něčím výjimečný,
každý z nich poznatky nové přináší,
v objetí chlapce nebo slečny,
vždy je to láska, a zážitek nejsladší.

Jeden den bývá i ten poslední,
netřeba k němu spěchat,
proto především zohledni,
před tím, nás hodně dnů bude čekat.
Autor banan, 19.10.2016
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tuhle si mi neposlal a ta se ti hodně povedla
už si jí čmárám do sešitu

02.05.2018 11:34:09 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí