Několik otazníků

Několik otazníků

Anotace: Každý se na něco ptá.

Život ti nachystá různé otázky
Na které se těžko hledá odpověď
Nachystá zvláštní obrázky
Toho, co jak se dělá

Komu se dnes v lásce vedlo?
Kdo dnes stojí pod šibenicí?
Kudy k domu mé opuštění vedlo?
Kam mám složit mokrou hlavu?

Kde mám domov, boty, šat?
Kolikrát tě musím vidět?
Kolikrát tě musím milovat?
Koho toužíš poznat ty?

Komu na hlavu padla vina?
Co prorůstá orgány?
Víno, vztek či rakovina
Proudí dnes mi žilami

Jak často tázat se mám tebe
Na nebe, stromy bez listí
Na to, jestli tě sníh zebe
Zda vítr fouká do polí?

Kolik melancholie a žluči
Musím vynaložit na hroby
Mrtvých lásek, jež nocí skučí
Za uchem mým a za vlasy
Autor Ravena Lupus, 19.10.2016
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí