Umělec

Umělec

Anotace: Prokletí i bída.

Maloval jsem prsty v písku
Dlaní umazával tvary
Jež vznikaly pochybně
A nedovedně

Maloval jsem na plátno
Trhal jej na kusy
Pro nezdařenost
A špatné světlo

Maloval jsem do rozteklého asfaltu kostí
Za zády svítila mi studená fúze
Nad hlavou letěla vzducholoď
A já se obával nejhoršího

Vlastní krví jsem psal poslední vzkaz
Tečku za větou udělal ledvinou
"Všechno je jinak
Umění musí žít jinde"
Autor Ravena Lupus, 20.10.2016
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Philogyny1, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí