Poslední schod

Poslední schod

Anotace: podzimní..

Ze stromů listí se ztrácí,

vzduch je vzpomínkami syt.

V podvečer domů se vracím,

mít tam koho pozdravit,

u dveří se nepokácím.

 

Schody zarostlé jsou mechem,

němí svědci velestesků,

poslední z nich hlavou trefen.

Napíšu ti esemesku,

vystačím-li ještě s dechem.

 

Volám, ale ztrácím hlas.

Třeba to tak hrozné není!

Bylo to však nadoraz.

Země chladne po setmění..

Lásko!

Zlomil jsem si vaz.

... (a) časy, ty se teď mění.

Chtěl jsem ti aspoň napsat vzkaz.

Autor el sereno, 20.10.2016
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: Madanik, Jenda P., Iva Husárková, Kapka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké veršování :-) , i když prodchnuté smutkem...

25.10.2016 12:52:30 | Jenda P.

Smutně laděné

20.10.2016 22:54:09 | jitka.svobodova

jaký pán,..

20.10.2016 23:40:27 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí