Rytina na kůži

Rytina na kůži

Leží mi v žaludku
Ta tvoje regrese
V afektu kouřím tu
Poslední doutník
Nechápeš pocity
Vinárna pivnice
Pasivním přístupem
Snažíš se projít

Jenže už nevěřím
Ach bojím se bojím
Slova útěchy
Knižnice vojín
Nehody v pohybu
Akce a reakce
Co tě to napadlo
Už nikdy nepovíš

Raději utíkáš
Za jinou kořistí
Nevidíš, nevnímáš,
Tu co tě honí
Najde si klidný kout
Bez tebe přec
A z káčete vyroste
Tak krásný lev

Jednou mě pochopíš
S rytinou na kůži
A vzpomeneš na dobu
Kdy jsi nic nemusil.
Autor bloumej očima, 21.10.2016
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: jondys, adaj, její alter ego, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí