Čtyři sta

Čtyři sta

Anotace: Čtyři sta básní v šuplíku...není to až tak zlé, řekl bych.

Čtyři sta veršů chtěl bych na tvá záda psát
Čtyři sta jizev mám na těle
Čtyři sta těl dnes nalézá své místo
Čtyři sta duší opouští své statky
Čtyři sta synů zradí dnes své matky
Čtyři sta včel majících ze stříbra tělo
Čtyři sta jedů může tě zabít
Čtyři sta básní skrývá můj notes
Čtyři sta děl zpívá dnes večer altem
Čtyři sta jisker letí z tvých očí
Čtyři sta písní je bardův život
Čtyři sta světel oblohou září
Čtyři sta pih na své máš tváři
Čtyři sta krkavců se pláštěm mým kryje
Čtyři sta vlků dnes do noci vyje
Čtyři sta hloupostí, jež život nastraží
Čtyři sta stenů noční tmu proráží
Čtyři sta neduhů, souchotě, svrab
Čtyři sta mraků na nebi zlatém

Čtyři sta prostých básní o prostých věcech
Čtyři sta šílených stavů
Čtyři sta dětí psaných vlastní krví
Čtyři sta diagnos, kvílení davu
Autor Ravena Lupus, 22.10.2016
Přečteno 223x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí