Životní

Životní

Anotace: Báseň o životě

Život ujiždí jako vlak tratí
na horizontu slunce hoří
s životem jsme tak nějak spjatí
kdosi nový svět záhy stvoří

Život proplouvá nám jak parník
od slunka západu po slunka východu
on jest nezkrotný jak černý vraník
pozoruj okem svým naší přírodu

Život letí jako nebem pták
opatruj jo jak nejlíp umíš
než trefí tě z něj šlak
co bude dál však netušíš
Autor Petr27, 27.10.2016
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarka, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí