Ztracený smysl

Ztracený smysl

Anotace: Život, když chce, tak s tebou zatočí. Kope lidi do prdele a rve dráty do očí


Život, prý to tak v něm chodí
tě vysadí na koně a záhy tě z něj shodí

 

A protože se těžko vstává, doufáš v pomocnou ruku
jenže se sám válíš v blátě a k tomu s drátem v oku

 

A když už se dostáváš z prvotního šoku
Život se s tím nesere - další drát v druhým oku

 

Nevzdáváš se a oslepen a s naraženou řití
bojuješ s nesnesitelnou těžkostí svého bytí

 

Člověk už jen domýšlí, jak daleko to zajde
Než si svůj ztracený smysl v životě zase najde

 

Ale buďme realisti, bez zraku a kostrče
nepovede to vše jinam, než přímo a rovnou do p... :)

Autor Fungal, 30.10.2016
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Philosophic Theory, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše bude dobré, věřte mi..
Dílo mně se zalíbilo čistotou Vaší upřímnosti...

30.10.2016 16:08:49 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí