Proti proudu

Proti proudu

Anotace: Prý si ani nemáme rozumět. Tak jo.

 

Dneska tě nějak nestíhám.

V proudu svých myšlenek kdo ví kam

se ploužíš.

 

Děravou sítí v říčkách

lovím v tvých slovních hříčkách.

Toužíš

 

mě tak trochu zmást?

Není to taková slast

brodit se v blátě tvých vod.

 

Dal si mi mapu svých přání,

ale proud mi ji odnesl z dlaní

a daleko ještě je brod.

 

Podávám ruce, tak přestaň se topit,

spolkni tu hrdost se pomoci chopit.

Co je to s tebou...

 

Víš, jak to končívá?

To, co tě rádo má...

...to vezmeš s sebou.

 

Autor Megan, 01.11.2016
Přečteno 342x
Tipy 13
Poslední tipující: Mácha, Akrij8, Dreamy, JSJ, vodnař, Fany, Bánší, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toužebně pěkné... poklona

06.11.2016 23:20:33 | o3_gambit

Super...co dodat??? Nic výstižné vzalo mě to sebou.

06.11.2016 00:23:32 | Mácha

Moc pěkně řečené, díky za počtení.

02.11.2016 14:39:53 | Pelican

Víš, jak to končívá?
To, co tě rádo má...
...to vezmeš s sebou.

Vystiženo naprosto přesně, pěkné děkuji

02.11.2016 08:07:39 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí