Barikády

Barikády

Anotace: Naše zem

Lide

Povstaň a do dlaní dej naději
Aby ZEMĚ naše!
NAŠE byla..
I přes válku ..kterou hrozejí.

Lide

Postav barikádu..
Ze sil slov a činů..
Aby naše děti
nepoznali vládu..
Která se zbaví hrdinů..

Lide

Střež svůj domov
Matičku zem Tobě vrozenou
Aby si mohl opět volně dýchat..
Nelézti po mrtvých kolenou..
Autor Liduška, 03.11.2016
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí