Vivisekce

Vivisekce

Anotace: aneb Pitva zaživa...

Vyrvali mi z těla svaly
Udělali ze mě klon
Místo krve zas mi dali
Roztavený silikon
Místo kostí, místo žeber
Dali mi dráty ocelové
Sebrali mi vlasy, vousy
Připnuli k hlavě žíně nové

Pak ukradli mi srdce z těla
A místo něj, škoda mluvit
Dali kámen těžký, tmavý
Zřejmě se tím chtěli bavit

Nakonec jen duši vzali
Abych necítil již nic
Abych poslušně skonal
A neprotestoval víc
Autor Ravena Lupus, 03.11.2016
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí. ST. :-)

04.11.2016 04:32:47 | Iva Husárková

Och, děkuji

04.11.2016 22:08:18 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí