Vzdálení

Vzdálení

Anotace: text písně

Když není komu to říct,

že se krk úzkostí svírá,

bolestí je mnohem víc

v takovém vzdálení.

Člověk se takříkajíc

zaživa tolik naumírá

Sám. (hm hm vzdálením)

 

Když není komu to říct

a slova významy ztrácí,

nedá se udělat nic

a je to k zbláznění!

Když není komu to říct,

že duše snad vykrvácí

(Mám, hm hm, stále žít!)

 

Když není komu to říct,

jak tíží tajemství skrytá

a pohledem do zornic

je cítit trápení,

zbývá jen vyjít si vstříc,

když zase konečně svítá

Nám. (hm hm hm hm hmm)

.

 

Autor el sereno, 04.11.2016
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta píseň zcela jasně mluví k nám
že to, co není může zase přijít zpátky k nám...

28.11.2016 09:51:34 | JSJ

může, ale musí také chtít :) dík za koment :)

28.11.2016 20:35:36 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí