Rybáři na moři

Rybáři na moři

Anotace: Báseň o těžké práci rybářů

Od moře když připlují rybáři
se sítěmi plných čerstvých ryb
Značí se jim dřina ve tváři
že rybolov je pracný nemají pochyb

Než vzdálí se na širé moře
aby do vln vhodili pevné sítě
V hloubce chytili dlouhého úhoře
teď musí vzhůru táhnout hbitě

Když rybáři plné sítě mají
tržnici obchází se svými úlovky
Cenu ryb velmi dobře znají
tržba počítá se kolem stovky
Autor Petr27, 05.11.2016
Přečteno 500x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí