Rozpolcenost

Rozpolcenost

Slaboduchej zdám se být,
že prý pro tě nemám cit
snažíš se být princeznou
povahu máš příšernou.

Na krajíčku v koutku očí
tvé panenky slzy močí
a na tváří bez úsměvu
nenacházím ženskou něhu.

Neptej se mě jak to cítím
zaženu to silným pitím
a když rozum otupí
pravé já se probudí.

Ještě chvíli pouštěj hromy
jdu se věšet mezi stromy,
pistol sebou beru starou
nechám si to projít hlavou.

A až se ráno neprobudím
zjistíš náhle že už studím
bez pohybu, bez dechu
bez výčitek, bez vzteku.
Autor Ďábel sám, 06.11.2016
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné řádky.

22.01.2024 14:23:12 | mkinka

Ďáble, nech si to, prosím, ještě projít hlavou, každá ženská je příšerná princezna. :-)

06.11.2016 06:36:46 | Iva Husárková

:)

06.11.2016 06:38:43 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí