Díogenés

Díogenés

Anotace: Vylezl jsem na náměstí s lucernou v ruce a hledal člověka...marně.

Chtěl jsem se ptát tiše lidí na anděly
Avšak oni řekli, že na anděly zapomněli
A já jen trpce v koutě jako koště stál
Držel semknuté rty, mlčky tázal se dál

Chtěl jsem se ptát cizích lidí na emoce
Avšak oni řekli, že potrpí si jen na nemoce
A já klidně pod stromem na jablku spal
Měl jazyk za zuby a ve snech spočíval

Chtěl jsem se ptát na ty stovky válek
Dráždící okolí i lány neznámých dálek
A já na bojišti pod deštěm kulek tlel
Do Zlatých síní s úsměvem na rtu odešel

Chtěl jsem se ptát na lidi dole andělů
Avšak oni řekli, že nehnojí záhon plevelu
A já jen trpce slova hořká polykal
Držel semknuté rty a klel opodál
Autor Ravena Lupus, 08.11.2016
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný :-)!

08.11.2016 06:54:27 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí