=Do obálky zalepím

=Do obálky zalepím

Anotace: a hodím do schránky...no,třeba

Jen pár vět
-----
Jenom tak si napíšu
do bloku pár vět
a pak si z těch písmenek
složím svůj malý svět.
A bude třeba pohádkový
do červena jahodový
vonět bude levandulí
někdy chutnat po cibuli
no to bude ale svět
radost pohledět.

Pak to složím jako psaní
to do obálky zalepím
místo známky dám tvé foto
nevím které,že by toto?
A před schránkou políbím.
Potom vlakem poštovním
ty věty k tobě dorazí
a jak tě znám ty můj milý
skoro tě to porazí.
Hned ti pošlu v balíčku
štěně piva.Miláčku.


To štěně vrčí,štěká,kouše
tak ho podrbej na břiše
štěně zvedne nožičku
dá ti piva skleničku
haf,haf,haf
to pejsek dělá rád.

*****

 

 

Autor Květka Š., 08.11.2016
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jitka.svobodova, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voňavý pohádkový svět moc hezké a štěně piva mě rozesmálo, tohle ale vypadá, že má zrovna spinkací pauzu. :-)

09.11.2016 05:18:16 | Iva Husárková

Není štěně jako štěně, pivo pění, štěně? prej ne... :)

08.11.2016 17:35:34 | Philogyny1

díky...ale to i to může dělat loužičky... :-))

08.11.2016 23:16:23 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí