Tonoucí čas

Tonoucí čas

Anotace: ....

Čas není strůjcem neštěstí
to ty sám
Bohužel či naštěstí
Člověk se prý učí vlastními chybami
předešlé instrukce
minulé životy
častokrát se to nepoštěstí
Proudy silné myšlenky odvály
Slova ztrácejí se spolu s vichrem a bouří

Založené ruce
upadám do nepřítomnosti
Sladké agónie zchátralé zatrpklosti
Objev svět jsi mlád
Stačí otevřít dveře
a nechat se unášet

Začarovaný kruh
Příboj silného proudu vody
Nedokážu odejít
Uchopen úzkostí
Slabostí překrucuji pravdy ve lži
Slaná voda slz
Odešla láska ze světa
Dveře zůstaly zamknuty
Hledám klíč
Čas nebyl nikdy přívětivý
Trpím mezi stěnami
Potápím se
osamělost vdechuji do plic
Autor TBti, 13.11.2016
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych zaslechla tikat roztékající se Dalího sýrové hodiny. :O) ST

13.11.2016 21:44:46 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí