Přicházíš tiše

Přicházíš tiše

Anotace: ...

Už slyším, jak kráčíš po schodech,
do duše zas se mi vkrádáš,
plížíš se ke mně po bělostných zdech,
a najevo opět mi dáváš,
že jsi vyhrála.

Nechápu jen jednu věc,
proč zrovna musím já,
oblékat tíživou klec,
proč zrovna musím to být já,
opět jsi do mě vstoupila.

Za čtrnáct dnů,
možná i za měsíc,
odejdeš jen do mých snů,
nezbude už nic,
ale ty opět vyhraješ.

Zase tak tichounce vkradeš se,
po stěnách tohoto bytu,
čím dál tím více směješ se,
že krátíš dny mého blahobytu,
říkáš mi, prohraješ.
Autor Pavel Vlček, 16.11.2016
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: Bludimíra, Poetik, tato22, JSJ, Kubíno
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné..

07.12.2016 10:44:19 | JSJ

Ach pro mě jsi skutečný básník:-)

16.11.2016 22:29:15 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí