Padni do peřin

Padni do peřin

Anotace: Vymyšlená opět řádí jako smyslů zbavená a opět nereálná...

Myslíš, že se ti jen zdá
Že život končí, voda opadá
Myslíš, že sny se zdají jen
Těm, jež probdili celý den

Bláhová
Plná iluzí a lži
Uleháš a opět se probouzíš
Uprostřed noci
S bušením v srdci
A nevolností
Zvracíš

Jsi na cestě k zatracení
Další ráno posvětí absinthová víla
Již není cesty zpět, vykoupení
Poblouzněním ztrácí se smysly i síla

Měsíc, ten věčný poutník
Hledí
Na zem a tobě do očí
Pozoruje tvé rozcuchané vlasy
A hraje
Na flétnu a hoboj
Temně a drásavě

Padni již konečně znavena do peřin
Usni na hodinu či na pár vteřin
Padni a neprojevuj myšlení
Či jiné nervů drásavé dráždění

Zvracíš
Na flétnu a hoboj
Hraje noční poutník
Uprostřed noci
S bušením v srdci
Bláhová
Již se raději neprobouzej
A odpočívej v pokoji
Autor Ravena Lupus, 17.11.2016
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí