Můj Příteli

Můj Příteli

Anotace: Mému příteli...

Zase chvíli sním a zdá se mi,
Jak je opět lehké bytí na zemi.
Jak jsme zase nerozlučnými přáteli,
Kteří spolu hrady z bláta stavěli.
Ve starém těle mladá duše dýchá,
Mlád a pln síly o stáří nerad slýchá.
Smrt bere všem a vyvolává zamyšlení,
Zůstanou jen vzpomínky na toho, jež už není.
Smíření se s odchodem vyžaduje čas,
Různě tlučou hodiny v každém z nás.
Chybíš mi, příteli, a vím že tu jsi.
Vím, že jsi ve světě mezi zemí a nebesy.
Zapálím ti vonnou svíci, měl jsi to vždy rád.
Na vždy zůstáváš můj přítel, skvělý kamarád.
Autor Irena J., 22.11.2016
Přečteno 341x
Tipy 14
Poslední tipující: fijalka, Dreamy, jitka.svobodova, Iva Husárková, zelená víla, Jin&Jang, Cyrda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné rozloučení...

22.11.2016 23:37:56 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí