Bez domova

Bez domova

Anotace: Hra se slovy

Lidi přede mnou rozráží, odér mého podpaží.
Potní žlázy sylné mám, v autobuse sedím sám.
Však jedu tak do p...rčic, odpodil jsem i řidiče.
Příčina je jistě zjevná, voda není vůbec levná.
Sic byl by tu i způsob snažší, však deodorant je ještě dražší.
Než postávat u zastávky, jdu se koupat do dunávky.
Nemám možnost jedinou, přebyju pach rybynou.
Taková koupel nemá chyby, vyplavaly aji ryby.
O hladu už nemám noční můru, když se vznáší břichem vzhůru.
Ze dvě hodím do pekáče, ze zbytku budou zavináče.
Pak to všechno prodám v praze, žádné levně, jenom draze.
Kéž bych tohle nemusel, jiný život žít bych chtěl.
Nemám žádné líné ruce, jen k nám přišla exekuce.
zbyly mi jen holé ruce, teď patřím mezi bezdomovce.
To umí snad jen ten náš stát, nic nedávat jenom brát.
Ať slyší země mocný hlas, vládo ať tě vezme ďas.
Do světa bych chtěl řvát, nenechne se okrádat.
Pač jsme byly národ hrdý, vyhoďme ty zloděje, ty z...mary.

Autor safalub, 25.11.2016
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, faraym
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čo na to povedať? Exekúcia iste nebola bezdôvodná a výsledok sa dal očakávať.

25.11.2016 09:17:18 | faraym

Tak mě se to bohudík netýká, jen jsem si tak z hecu skládal.

25.11.2016 11:25:55 | safalub

Som rada, že to nie je o vás, ale je to iste téma pre mnohých nerozvážnych ľudí

25.11.2016 12:21:03 | faraym

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí