Náhody

Náhody

Anotace: ..

Sobota večer,běží čas.
Z mejdanů ozungři chodí zas.
Jdu po ulici z pocitem zlým,že Tě nějaký pátek neuvidím, to vím.
Na co všicni pijou,když pak jenom blijou?
Byla to souhra náhod nebo spíš omylů? Den co den dělá si ze mě prdel banda debilů.
Že by to bylo nějaký tajný poselství,v noci bylo moc a moc neřestí.
Nebo nějaký tajný znění? My si jsme prostě souzeni.
Autor NezNámý, 26.11.2016
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí