Princezno

Princezno

Anotace: Draci mají rádi princezny...

Máš hlad?
Výborně; mám ale jen víno
Nemáš žízeň?
Ne. Tvoje smůla
Máš ráda jednorožce, duhu a draky?
Výborně. Mám tu pro tebe dobroty
Troška LSD neuškodí
No, možná maličko
Ale to už nemusíš řešit
Až se probereš
Bude ti něco chybět
Duše
Srdce
Hlava
Draci jsou bestie
I já jsem drak a žeru princezny
Princezno
Autor Ravena Lupus, 30.11.2016
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí