Cesty do neznáma jsou nevyzpytatelné

Cesty do neznáma jsou nevyzpytatelné

Anotace: Kdo ví, kam se jednou dostaneme a jaké zkušenosti získáme.

Kam mířím?
Kam osud vede kroky mé?
Cesty do neznáma jsou nevyzpytatelné.

Sny mě posouvají vpřed,
okolnosti směřují,
než dosáhnu svého,
budou mé kroky jedinečné.

Uvidím lidi inspirativní,
co dovedou mě za obzor.
Opustím tak svou jeskyni zkostnatělou.

Poznám zázraky moderní doby,
co zkrátí světelné roky na minuty.
Slova má uvidím už jen na displeji.

Naučím se,
jak se chovat k lidem,
co mám rád.
Ať je nám fajn jako teď.
I dávat si pozor na lidi,
co nosí na rtech jed.

Zažiji rychlost ohromnou,
až vezme mi to dech,
metrem, vlakem, letadlem poznáváme svět.

Je tichý,
nikdo tady nepromluví,
jen z ampliónu zazní:
Dveře se zavírají.

Najdu světlo i kousek cíle a mé srdce naplní se.
S myšlenkou, láskou nebo prací to bude téměř dokonalé,
vždyť ty cesty do neznáma jsou nevyzpytatelné.
Autor Hantec, 01.12.2016
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí