Pro Blanku

Pro Blanku

Anotace: Dneska Blanky oslavují.

V kalendáři dívčí jméno,
bude dneska oslaveno,
pozdvihl jsem skleničku,
hned jsem složil básničku.

K Blance tedy verše míří,
proč se milá tolik pýří.
krásné, špitla v dojetí,
když ji líbám v objetí.

Proto Blanky, děvy milé,
prožívejte krásné chvíle,
ať vás  muži milují,
něžně o vás pečují.

Autor Psavec, 02.12.2016
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí