Sny jsou vyplněny

Sny jsou vyplněny

Anotace: Co když se vám jednou vrátí sny ukryté v obrázcích?

Zapsal jsem sny do notýsku a ten ukryl pod peřinu.
Co bych si tak mohl přát?
Když vše,
co můžu mít,
mám na dosah.

Zaklel jsem svá přání do obrázků,
teď už je jen pastelkou vykresluju.
Tyhle báječné výtvory pošlu na neznámou adresu.

Našel jsem své výtvory,
postupem času se vrátily.
Téměř do slova,
tak jak byly vymyšleny.

Já jsem nyní spokojen.
Sny jsou vyplněny.
Autor Hantec, 09.12.2016
Přečteno 329x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Dreamy, Frr, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Může být...

10.12.2016 00:28:56 | Kapka

Jak jednoduché se zdá...:-)

09.12.2016 22:22:55 | Dreamy

Děkuji. :-)

09.12.2016 21:52:15 | Hantec

takhle se to dá dělat ? to je paráda kdepak mám pastelky .....

Hezká práce

09.12.2016 19:50:25 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí