Kůže

Kůže

Anotace: O podobách.

 

 

Mám chuť

se svléknout z celého těla

otrhat kůži a zahodit jak skořápku

která mě objímá a vězní jako cela

a stopy dávno nechtěného pořádku.

 

Už se slétaj a klovou do ní vrány.

Slyším je smát se. Krááá, krrrááá.

Zobáky od krve noří se z rány.

Život je absurdně napsaná hra.

 

Asi mě rozeberou na milion částic.

Tak to má být, tohle mi patří.

Tahle část Mě už nestojí za nic.

Krmte se do syta, sestry a bratři.

 

Koukni, jsem chodící hrouda masa

a kostí a šlach a dekadence.

Tak čistě opravdová, je to skoro krása

ve slepě kalném oku oběšence.

 

 

Autor Megan, 11.12.2016
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Ucitelskej, CoT, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

efff effff tohle mi vyrazilo dech to si musím uložit.

12.12.2016 12:58:05 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí