Upíři?

Upíři?

Anotace: ... Dekadence ...

Ležím už v posteli,
slunce dávno šlo spát,
teď abych začal se bát,
že opět se osmělí.
Že zase přijdou,
postavy tajemné,
a zakousnou se,
do krku, krve napijou se.
Ty jejich návštěvy,
prospím, já vím,
však zděšení nastane,
hned jak se probudím,
v depresích noc se mi projeví.

Jsou to ti upíři,
co v noci hladově,
ke mně si to namíří,
okno rozbijí surově,
do krku kousnou mě bleskově,
a tiše se smějí, jak mě vysají?

Ne, je to nemoc,
nemoc z povolání,
před kterou není pomoc,
teď už nikdo mě nezachrání,
teď už nikdo mě nezachrání,
teď už nikdo...
Autor Pavel Vlček, 13.12.2016
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: Kubíno, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ou tak to je silnéé.

14.12.2016 12:41:45 | Tvořilka Lenka

Moc líbí. S upírama je problém. ST. :-))

14.12.2016 05:37:07 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí