Ex-Gentleman

Ex-Gentleman

Anotace: Neptej se, jestli já mám strach, jestli jsem gentleman nebo vrah, co na tom záleží. Divný svět v hlavě máš, jenom knihy a tichý pláč, já syrový maso mám rád, tak se holka trochu snaž...

 

Neptej se

 jestli já mám strach

jestli jsem gentleman nebo vrah

co na tom záleží

 

Divný svět v hlavě máš

 jenom knihy a tichý pláč

já syrový maso mám rád

tak se holka trochu snaž

 

K čemu je mi otčenáš

vím, že ta slova dobře znáš

já byl a budu pohanem

nalej rum, ať nudu zaženem

 

Tak pojď

my dva budeme spolu pít

na život, který nemůžeme žít

a pak se stanu vlkem

a začnu hladem výt

 

Teď si mě tu můžeš vzít

než to všechno nechám odejít

šachy vážně nechci hrát

to raději v hospodě

mezi svýma

 budu se dál rvát

a ty na mé křehké Já

můžeš doma vzpomínat

 

Kým já vlastně byl

než já objevil svůj stín

a odmítnul tvůj sladký harlekýn

 

Jinak vnímáš

jinak dýcháš

a proto sama

má drahá usínáš

 

Upjatý vize máš

do slz to neschováš

ale s televizí

si to užíváš

a já se dobře bavím sám

a panáka na tebe si dám

 

(Hanuš Šparlinek, 15.12.2016)

 

 

Autor Hanuš, 15.12.2016
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujaly mě tvé verše

15.12.2016 14:45:22 | jitka.svobodova

To jsem rád, děkuji,zkusil jsem jiný (tvrdší) styl a šlo to překvapivě snadněji. Síla je vždy v jednoduchosti

15.12.2016 17:47:10 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí