Roztoči prolezlá hlava

Roztoči prolezlá hlava

Anotace: Co jest symbolicky v každém z nás zrcadlí?

 

 

       Rozskočí se mi myšlenky.

        Roztočí do dimenzionálních koutů vesmíru.

        Protočí volno myšlenkářství rozkoše.


 Přeskočí toulky minulosti.

 Zaskočí vlnu přítomnosti.

 

       Roztoči prolezlá hlava se mi

           točí okolo

           očí budoucnosti…



oci

Autor MiMiKa, 17.12.2016
Přečteno 218x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí