Jack Daniels Medový

Jack Daniels Medový

Anotace: Na baru začneme Jacka pít a kolem házet řeči medový, v tůních se oči utopí a lži nám snadno uvěříš, že já a ty jsme na stejný lodi, že láska nás vždycky hodně bolí

 

Pátek večer, ten správnej čas

vzít bary útokem, a zítra znovu zas

před naší eskadrou na obzoru

měj se děvče víc na pozoru

 

Svůdník a drsnej kat

 je tu každý z nás

Honza, Dan a Hanny

 náš poetickej kamarád

 my ti děvče můžeme

hlavu zamotat

 

Na baru začneme Jacka pít

a kolem házet řeči medový

v tůních se oči utopí

a lži nám snadno uvěříš

 

že já a ty jsme na stejný lodi

že láska nás vždycky hodně bolí

 

Pro široký ramena a modrý oči

máš důvod srdce otevřít

jen žádný vyšší city

 jen z tvýho lomu

 co nejvíc vytěžit

 

My jsme noční vlak

 co nikde nestaví

A ty jen osiřelá kavka

 na prázdném nádraží

 co dravce v letu rozdráždí

 

Pod jemnou slupkou

 máme drsný jádro

Už tě holka zaměřujeme,

 tebe ne, jen tvoje ňadro

A taky klín

Tak dej si s námi Jacka medovýho

 a smiř se s tím

 

že já a ty jsme na stejný lodi

že láska nás vždycky hodně bolí

 

(Hanuš Šparlinek, 17.12.2016)

 

Autor Hanuš, 18.12.2016
Přečteno 555x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí